Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft dan gerust verder op onze site. X
Over Ad

Ad Triepels, slagwerk docent/dirigent/instructeur.                                                                          

 
Ad Triepels is 55 jaar, getrouwd met Sandra en heeft 2 kinderen Janno (21) en Dion (16).
Ad heeft slagwerk en HaFa-directie gestudeerd aan het Conservatorium te Maastricht, heeft 4 jaar als allround slagwerker gespeeld in het orkest van André Rieu, is dirigent bij verscheidene Fanfare orkesten en instructeur bij diverse drumbands geweest....
Schutterij St.Sebastianus Margraten, Fanfare St.Franciskus Reymerstok, Klaroen en Tamboerkorps Heer Vooruit, Fanfare St.Clemens Arensgenhout, Drumband Harmonie Wilhelmina Wolder,Fanfare Aloysiana Schaesberg, jeugd-orkest én drumband Aloysiana Schaesberg, Fanfare St.Caecilia Spaubeek en momenteel dirigent Fanfare St.Judocus, St.Joost....én weer Drumband Harmonie Wilhelmina Wolder.... en sinds maart 2013 Instructeur van TKK Sainte Cécile (De Roej) Eijsden.
Ad heeft schoolmuziek verzorgd op het VMBO van het Graaf  Huyn College te Geleen en momenteel geeft hij 3 dagen per week les aan de Muziekschool te Weert, het Regionaal Instituut voor Cultuur en Kunsteducatie. Rick genaamd.
Specialisatie van Ad is Concert-slagwerk in de breedste vorm hetgeen zich onder ander ook uit in zijn cursussen Samba, Djembé en Boomwhackers.
Hij geeft dit soort workshops en cursussen bijvoorbeeld voor het  middelbaar onderwijs en basisscholen, zoals Basisschool te Deurne, Basisschool Neerkant, het Charlemagne College te Landgraaf, Hoge school Zuyd Maastricht en Heerlen, Varendonck College te Asten en Someren, Bisschoppelijk College Roermond, Philips van Horne te Weert en Sophianum te Gulpen.
Maar ook organisaties en verenigingen kunnen dergelijke workshops door hem laten organiseren.
Ad is te benaderen voor alle nieuwe ontwikkelingen en dus al uw vragen op muziekgebied...

Login

Tam Tam

 

Drumset GRATIS thuisgebracht

afgeleverd en speelklaar opgezet »

 

Verhuur Instrumenten.

Vraag naar onze diverse huurinstrumenten
»

 

Reparatie Onderhoudsplan

Onderhoudsplan instrumenten voor verenigingen »

 

ONZE OPENINGSTIJDEN

Meer aandacht voor persoonlijke service

Vanaf  1 mei 2011 zijn onze openingstijden gewijzigd.

Maandag             gesloten
Dinsdag             09.30-18 uur
Woensdag         09,30-12 uur
Donderdag        09,30-13 uur
Vrijdag               09,30-18 uur
zaterdag            09,30-17 uur

 

Op deze manier hopen wij  nog meer tijd te hebben voor onze klanten in direct persoonlijk contact op locatie, of het nu lessen, workshops, reparaties, onderhoud of service betreft.
Uiteraard blijft de webwinkel continu bereikbaar voor bestellingen en vragen en is ook Ad Triepels telefonisch bereikbaar voor vragen en afspraken telefoonnummers: 06-53843609

»