Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft dan gerust verder op onze site. X
Workshops

Workshops
Triepels Slagwerk is ook uw partner voor de organisatie van workshops voor uw eigen muzikanten als bijscholing maar zeker ook als een gezellige activiteit ter ontspanningen tijdens een jaarlijkse familiedag van de vereniging. Daarnaast is een slagwerk workshop een ideaal middel om ledenwerving op  scholen vorm te geven. Wij zorgen voor de volledige uitvoering van de workshop met docent Ad Triepels en compleet instrumentarium op uw eigen locatie.  Wij bespreken graag uw wensen en maken maatwerk in programma en tijdsindeling. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden door hieronder het contactformulier in te vullen en uw wensen en voorkeurdata op te geven.
 
Workshop djembe
De afrikaanse djembe is al jarenlang een zeer begeerd slaginstrument, maar slechts weinig mensen weten hoe snel je hiermee individueel en in groepsverband pakkende ritmes kunt spelen, die opzwepend werken en het ritmegevoel van de deelnemers aanspreken. Groepsgroote  tot 20 personen.

Filmpje Budel                                                                                                                                                                                        Dion
 
Workshop samba

De sambaband is niet meer weg te denken uit de slagwerkwereld, mede door de grote aantallen sambabands tijdens de carnavalsdagen. Hieruit zijn veel permanente bands ontstaan die regelmatig als special guest opduiken op evenementen en concerten. De pakkende swingende ritmes en power spreekt iedereen met muzikaal gevoel meteen aan. De workshops met dit instrumentarium zorgen binnen 1 uur voor een heuse sambaband van ongeoefende slagwerkers uit uw gezelschap. De workshop is inclusief volledig instrumentarium op uw eigen locatie. Het instrumentarium bestaat uit: Surdo's, Repinique,tambourims,agogobells en shakers. Groepsgrootte van 10 tot +/-25 personen.


samba

 
Workshop boomwhackers
Melodisch Slagwerk is steeds vaker onderdeel van slagwerkgroepen, maar goed spleen op een xylofoon of ander instrument is erg lastig en tijdsintensief aan te leren. De gestemde en gekleurde plastic buizen Boomwhackers zijn echter van groot tot klein een prima melodisch instrument voor het spelen van bekende thema´s door het slaan met de buizen. Speciaal voor uw workshop wordt met een projectiescherm les gegeven en aanwijzingen gegeven voor het correct bespelen van de buizen op het juiste moment. Na de workshop kan uw gezelschap een melodie goed spelen en hebben ze plezier in slagwerk spelen met bekende melodie in hun hoofd. Groepsgrootte van 8 tot +/-24 personen.

Lees meer >
Agenda
Klik op onderstaande link om een overzicht te zien van alle geplande activiteiten van Ad Triepels.
Lees meer >

Neem contact op met Triepels Slagwerk via onderstaande formulier

Heeft u een vraag, dan kunt u ons deze ook stellen door onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met op.

 

Login

Tam Tam

 

Drumset GRATIS thuisgebracht

afgeleverd en speelklaar opgezet »

 

Verhuur Instrumenten.

Vraag naar onze diverse huurinstrumenten
»

 

Reparatie Onderhoudsplan

Onderhoudsplan instrumenten voor verenigingen »

 

ONZE OPENINGSTIJDEN

Meer aandacht voor persoonlijke service

Vanaf  1 mei 2011 zijn onze openingstijden gewijzigd.

Maandag             gesloten
Dinsdag             09.30-18 uur
Woensdag         09,30-12 uur
Donderdag        09,30-13 uur
Vrijdag               09,30-18 uur
zaterdag            09,30-17 uur

 

Op deze manier hopen wij  nog meer tijd te hebben voor onze klanten in direct persoonlijk contact op locatie, of het nu lessen, workshops, reparaties, onderhoud of service betreft.
Uiteraard blijft de webwinkel continu bereikbaar voor bestellingen en vragen en is ook Ad Triepels telefonisch bereikbaar voor vragen en afspraken telefoonnummers: 06-53843609

»