Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft dan gerust verder op onze site. X
Colofon
Vragen over deze website
Neem contact op met Triepels Slagwerk via de knop CONTACT in het hoofdmenu.

Copyright
Deze website inclusief de gepubliceede informatie valt onder het auteurs-, naburig en databankenrecht. Verveelvoudiging en/of openbaarmaking, anders dan voor eigen niet-commercieel gebruik overeenkomstig gebruiksvoorwaarden, zijn zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niet toegestaan.

Disclaimer
De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Triepels Slagwerk sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen.

Gebruiksvoorwaarden
Deze website is bedoeld voor eigen raadpleging via normaal browser-bezoek. Het is derhalve niet toegestaan om de website op geautomatiseerde wijze te (laten) raadplegen, bijvoorbeeld via scripts,spiders en/of bots, met uitzondering van spiders t.b.v. het indexeren voor openbare zoekmachines. Overneming, inframing, herpublicatie, bewerking of toevoeging zijn niet toegestaan. Eveneens is het niet toegestaan technische beveiligingen te omzeilen of te verwijderen, of dit voor anderen mogelijk te maken.
 

Login

Tam Tam

 

Drumset GRATIS thuisgebracht

afgeleverd en speelklaar opgezet »

 

Verhuur Instrumenten.

Vraag naar onze diverse huurinstrumenten
»

 

Reparatie Onderhoudsplan

Onderhoudsplan instrumenten voor verenigingen »