Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft dan gerust verder op onze site. X
Advies
Voor zowel drummers, individuele slagwerkers als verenigingen en instituten is Triepels Slagwerk al jarenlang de adviespartner voor de aankoop, reparatie en onderhoud van al uw slagwerkinstrumenten.
 
De Triepels service begint al bij het aankoopadvies voor uw nieuwe instrument, stokken en accesoires en gaat tot het delen van kennis en ervaring en het geven van eenvoudige tips en trics om je probleempje op te lossen.
 
Maar ook uitgebreid onderhoud, reparatie, vellen vervangen of afstemmen van trommen en complete drumsets op jouw voorkeur zijn dagelijks werk voor ons.
 
Speciaal voor verenigingen en instituten zoals muziekscholen is Triepels de partner voor langjarig onderhoudsplan voor gehele instrumentarium.
 

Login

Tam Tam

 

Drumset GRATIS thuisgebracht

afgeleverd en speelklaar opgezet »

 

Verhuur Instrumenten.

Vraag naar onze diverse huurinstrumenten
»

 

Reparatie Onderhoudsplan

Onderhoudsplan instrumenten voor verenigingen »

 

ONZE OPENINGSTIJDEN

Meer aandacht voor persoonlijke service

Vanaf  1 mei 2011 zijn onze openingstijden gewijzigd.

Maandag             gesloten
Dinsdag             09.30-18 uur
Woensdag         09,30-12 uur
Donderdag        09,30-13 uur
Vrijdag               09,30-18 uur
zaterdag            09,30-17 uur

 

Op deze manier hopen wij  nog meer tijd te hebben voor onze klanten in direct persoonlijk contact op locatie, of het nu lessen, workshops, reparaties, onderhoud of service betreft.
Uiteraard blijft de webwinkel continu bereikbaar voor bestellingen en vragen en is ook Ad Triepels telefonisch bereikbaar voor vragen en afspraken telefoonnummers: 06-53843609

»